Nieuws Programma Statistieken Profielen Forum
Laatste Nieuws   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   

TIW Survivors 2 profileert zich digitaal / www.tiwsurvivors.nl kandidaat voor shakeout

van onze IT-verslaggever

Het razend populaire recreantenteam heeft een mondiaal publiek gevonden. Het startsein voor de lancering van de nieuwe site komt daags na de goed verlopen gesprekken met nieuwe additionele investeerders. Ter gelegenheid van de lancering gaf het team een besloten feestje in de Escape, de meeste spelers schitterden door afwezigheid.

Gedreven door de expansiedrift die de beleidsbepaling binnen het recreantenteam zo kenmerkt, is er vanuit de raad van commissarissen besloten om de uiteenzetting van personalia online publiek te maken. Een goede zet vindt projectmanager Wouter van der Kamp."Innovatie is onze kracht." Iets dergelijks bleek al uit de ingewikkelde spelsystemen die wekelijks menig tegenstander kapot heeft gemaakt. "De intellectuele eigendomsrechten blijven op deze manier bespeelbaar", vervolgd Van der Kamp.

"Het unieke statistische pakket wat de site levert wordt waarschijnlijk de grootste publiekstrekker," verteld technisch ontwerper Robert Calis. Onder de motorkap van de site draait een technisch zeer geavanceerde database; over het prijskaartje ervan wil Calis niets kwijt, "een goede middenklasser" wordt gezegd.

"Er kan worden opgemerkt dat het team zich nu in sterkere mate bezig gaat houden met honkbalinhoudelijke zaken in plaats van de altijd vervelend aanwezige externe betrekkingen, aangezien de prestaties nu keihard terug te vinden zijn in de statistieken", vertelt Joris "het orakel" van der Pol. "Hier dient echter direct aan te worden toegevoegd dat wanneer men de technische interne problematiek benadert vanuit de planning op korte en lange termijn, de samenhang zo nauw is dat een integrale visie de partiële analyse steeds dient te completeren".

"De spoeling werd wat dun, en vanuit de markt ontstond de vraag naar een dergelijk concept. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar binnen dit geheel.", licht woordvoerder Ted van der Parre toe. Tegenwoordig is een dergelijke zet onontbeerlijk gezien de overspannen structuur binnen dit segment van de markt. De soft launch is er geweest om de kinderziektes er uit te filteren. Nu de site live staat is het wachten op het effect. De prognose is volgens van der Parre terug gebracht naar 2 miljoen bezoekers per dag.

De selectieve perceptie waarmee een bezoeker zich door de site beweegt vertaalt zich al vrij snel in de voorkeuren van richting waarin deze zich beweegt. Deze vertaalslag wordt ook wel de Herschmuller variant genoemd waar overigens boeken vol over geschreven zijn. De postmodernistische opmaak van de site is als een punt van reflectie waar het team zich mee laat associëren. "Het blijft toch je visitekaartje" verteld PR manager Wouter Jorritsma. "We moeten dit verhaal ook in een breder contrast zien, aangezien het mondiale octrooi wat eerder is aangevraagd nog enige tijd op zich laat wachten. Maar transparantie is er zondermeer gezien de huidige navigatiestructuur. Triviaal is en blijft echter de innovatie investerings-aftrek. Dit zou de cashflow een positieve kant op kunnen bewegen."

Marketing is in handen van het nieuwe nog naamloze reclame bureau van Mike de Haas. De Haas is zeer tevreden met deze grote klant. "Ik heb een stuk of 30 gesprekken gehad met deze gasten; het woord 'budget' is nooit gevallen."

Een bron die anoniem wil blijven laat een ander geluid horen: het dagelijks bestuur was genoodzaakt barter deals op te zetten en viral marketing toe te passen in een poging dit concept alsnog te laten slagen.

Als om 5 uur 's ochtends de laatste gasten de Escape verlaten staan de dozen met 3000 T-Shirts met opdruk 'TIWSurvivors.nl' nog vrijwel onaangetast te wachten op de vuilverwerkingsoven.
© 2002-2013 hcaw.net - powered by