Nieuws Programma Statistieken Profielen Forum
Laatste Nieuws   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   

TIW Survivors buigt in slotfase voor stug DSS

De trieste aanblik van lege tribunes had de sfeer binnen het Diemer kamp niet beter kunnen illustreren na afloop van de nipt verloren wedstrijd tegen DSS. De matige weersomstandigheden zorgden er voor dat de 10.000 beschikbare plaatsen voor 99,9% leeg waren; slechts 10 toeschouwers wisten het stadion te vinden. Ook de cameraploeg van de NOS bleek te schitteren in afwezigheid. Tot overmaat van ramp bleven de punten ook nog eens liggen in Haarlem.

“Wie zaait moet ook oogsten” liet persvoorlichter Wouter Jorritsma vanaf zijn vakantie adres weten. Een woedende Robert Calis liet zich vanuit het vliegtuig ontvallen ‘zijn vraagtekens te hebben bij diegene die in het Pim Mulier had moeten zaaien’. Kenmerkend voor dit treffen was echter wel het spelverloop. Ging vorige ontmoeting nog met een minimale voorsprong naar de Diemer formatie, eens te meer bleken beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Enkele schoonheidsfoutjes van TIW Survivors waren voor de Haarlemmers voldoende om viermaal te scoren. De eindstand van 4-3 gaf de verhoudingen dan ook niet helemaal correct weer alhoewel dit ook andersom het geval is gebleken in de vorige ontmoeting.

“Het stuivertje wisselen in Haarlem is een zure appel” legt interim midvelder annex closer Maurice Rebel uit. “Het enige wat van belang is, is het feit dat we vandaag vraag en aanbod bij elkaar hebben gebracht”. Skipper De Haas spreekt van een minimaal fiasco:”De behoeftebevrediging is vandaag niet maximaal geweest, in het kader van productdifferentiatie speelt de vandaag gespeelde wedstrijd een rol tal van niet-wezenlijke verschillen in de pitch sequence van Temminck / van der Kamp / Rebel te accentueren. Middels de onmiskenbare suggestieve facetten in deze wedstrijd, die op de bovenbouw van de keystone betrekking hebben, dient de primaire functie van de wedstrijden –met name het winnen hiervan- uitdrukkelijk te worden onderkend. Naast een evenwijdige verschuiving van de grafiek van de winstfunctie is een niet-evenwijdige verschuiving dus toch mogelijk gebleken. Wie had dat gedacht?”

Opmerkelijk:
- DSS bleek niet te hoeven trainen om toch te kunnen winnen
- De slagzone
- Temminck ontliep een sombrero door eenmaal niet op drie slag uit te gaan
- Het debuut van Maurice Rebel en Bart Advokaat
- Punten halen uit Haarlem bleek eens te meer niet te doen

Zondag 14 juli om 18.00 staat de thuiswedstrijd tegen Terrasvogels op het programma. De Diemer formatie hoopt dan weer te kunnen beschikken over Calis die speciaal voor deze gelegenheid zal worden overgevlogen vanuit Zuidelijk Europa. Na de pijnlijke nederlaag eerder dit seizoen is TIW Survivors gebrand op een overwinning.

© 2002-2013 hcaw.net - powered by