Nieuws Programma Statistieken Profielen Forum
Laatste Nieuws   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   

Opportunisme doet TIWSurvivors 2 de das om

Misschien was het wel het tijdstip van spelen wat invloed had op de formatie uit Diemen. Wellicht speelde het weer een bepalende factor, of misschien was het toch de spreekwoordelijke geest die uit de fles was. “In dit stadium is alles speculatief” laat Joris van der Pol weten terwijl hij twijfelend aan zijn filtersigaret nipt. “Kijk, we moeten het puur hebben van een idylle welke tot nu toe netjes in stand bleef”, legt van der Pol verder uit. “Niets is zeker en zelfs dat is onzeker in deze competitie”.

Hoe dan ook bleek het geluk niet aan Diemer zijde. Zeven innings lang liet het team van Terrasvogels de Diemer formatie in de waan met twee winstpunten terug de auto in te kunnen. Likkebaardend rekende coach de Haas zich rijk en ook de door hem geselecteerde sluggers leken zich bewust van het feit dat wederom een overwinning in de lucht hing. Dat dit gevoel niet zomaar ergens vandaan kwam werd gestaafd door een opposite field homerun van Ihno Verheul en een onvervalste ‘in the village’ homerun van Robert Calis, die door een vriendelijke oude dame uit de betreffende woonwijk mee terug werd genomen.

Terrasvogels likte haar wonden snel en kwam op routine en met hulp van een uitermate moeilijk in te schatten scheidsrechter verrassend eenvoudig terug in de wedstrijd. Dit alles resulteerde in een 11-11 gelijke stand aan het begin van de negende inning. Helaas kwamen de talenten niet tot scoren en dus kwam het aan op het verdedigende werk. Tot groot ongenoegen van het aanwezige publiek wisten de Santpoorters middels een goed geplaatste honkslag van de corpulente rechtsvelder tot scoren te komen en stelde daarmee de zege veilig.

Interessante gegevens:
Jeroen Rappange wist zijn 500e honkslag te produceren in zijn loopbaan als professioneel honkballer.
Ihno Verheul sloeg zijn eerste homerun sinds 1997.
Viktor Clerc wist tot twee keer toe mensen in scorings positie te brengen middels een stootslag en daarbij zelf het eerste honk te bereiken; een unicum in de clubhistorie.
© 2002-2013 hcaw.net - powered by