Nieuws Programma Statistieken Profielen Forum
Laatste Nieuws   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   

TIW Survivors 2 toont karakter

Zondag 5 mei stond om 18.00 de wedstrijd tegen Vennep Flyers op het programma. Het Diemer keurkorps was gebrand op een overwinning maar moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een gelijkspel. Het spelbeeld liet zich wederom kenmerken door een stijgende lijn in de prestaties. Na een achterstand van 5-9 laat in de wedstrijd wist de formatie knap terug te komen tot 9-9. Na tien innings was deze stand ongewijzigd maar door invallende duisternis kon de verlenging niet uitgespeeld worden. Trainer / coach de Haas toonde zich niet geheel ontevreden over de getoonde vechtlust: "Ik denk dat dit een goede opsteker is met het oog op komende wedstrijden".

Of dit inderdaad het geval was moest blijken op woensdag 8 mei in Hoofddorp. Om 19.30 werd er aangetreden tegen Hoofddorp Pioniers 4. Dit team bestond voornamelijk uit junioren welke op 's zaterdags in de landelijke junioren competitie aardig meedoen.

De diepte van de bullpen werd benut om deze wedstrijd in winst om te zetten. De eerste drie innings heeft Wouter van der Kamp laten zien waar hij goed in is: curveballen gooien. Dit mocht niet direct resulteren in een voorsprong; na drie innings was de stand 6-1. Aan slag kwam het beloftenteam vrij laat op gang, de moeilijk te begrijpen slagzone van de scheidsrechter was hier debet aan. Na vijf innings brak het verzet van de Pioniers die op het werpen van Temminck en closer Calis geen antwoord meer hadden. De reliever van de Pioniers bleek niet bij machte TIW Survivors in de hand te houden en werd bijkans compleet overpowered door de sluggers uit Diemen. De eindstand van 6-13 was dan ook verdiend in de wacht gesleept.

Nu de formatie op stoom lijkt te komen is men dan ook niet bang om de confrontatie met DSS 2 op 20 mei aan te gaan. Bij deze thuiswedstrijd zal de eerste bal gegooid worden door Ted van der Parre, voorheen de sterkste man van de wereld.
© 2002-2013 hcaw.net - powered by