Nieuws Programma Statistieken Profielen Forum
Laatste Nieuws   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   

Talent Ian Hagen maakt sprong in het diepe

Diemen - Het scoutingapparaat van HCAW heeft Ian Hagen opgespoord en weten in te lijven tussen de reserves. “Wij zien Ian als een exponent van onze jeugdopleiding” legt kandidaat voorzitter Viktor Clerc uit. “Talent Hagen tekent een contract voor het seizoen 2003 inclusief een optie voor seizoen 2004 met daarin opgenomen de clausule dat als hij gescout zal worden door een prof organisatie uit Amerika, hij af kan zien van zijn verbintenis bij HCAW” licht manager Ron Jaarsma de betrekking toe. Over geld is niet gesproken, naar verluid zal Hagen de komende jaren in elk geval niet hoeven te werken.

Daarmee ziet TIW/Survivors na Robert Calis en de gebroeders van der Pol nu een vierde slugger verdwijnen. De jeugd zou nu een kans kunnen krijgen om door te stromen, ook wordt er getrokken aan oud spelers die eerder de handdoek in de ring hebben gegooid. De bezetting van de diverse posities binnen het veld is nu onderwerp van gesprek binnen de Diemer selectie. Skipper de Haas neemt in overweging zowel eerste honk als catcher tegelijk te gaan spelen, wat op het eerste oog een onmogelijkheid lijkt te zijn. De toekomst zal uitwijzen welke kant dit op gaat.

Een vergaande integratie tussen de selectie en de reserves met daarin meegenomen de junioren ligt in het verschiet, daarmee kan de doorstroming ingevuld worden. Een droom die uitkomt, vind ook Viktor Clerc die het hele plan op korte termijn op een speciaal ingelaste persconferentie zal presenteren en toelichten. Alle perskaarten zijn al vergeven, de aandacht voor het lumineuze plan binnen het Diemer bolwerk lijkt enorm. Een vooruitblik op dit bestemmingsplan wil Clerc echter niet geven:”First things first”.
© 2002-2013 hcaw.net - powered by