Nieuws Programma Statistieken Profielen Forum
Laatste Nieuws   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   

TIW/Survivors door willekeur getroffen

Kampioenskandidaat ernstig in verlegenheid gebracht

Diemen – “De doofpotgeneratie zullen we het maar noemen” verzuchtte skipper Mike de Haas na afloop van het treffen met potentieel kampioen Pirates 4. De selectie van De Haas moest enkele basiskrachten om uiteenlopende redenen missen en moest een beroep doen op Olivier Rappange, Seb Visser en Fanwick om in elk geval tegenstand te kunnen bieden. Tot overmaat van ramp moest de skipper Viktor Clerc inzetten als scheidsrechter aangezien de daarvoor aangewezen personen andere bezigheden prefereerden boven het leiden van dit treffen.

Ook bij de Amsterdammers viel er een gebrek aan basis krachten te bespeuren. In de zinderende hitte leverde dit gegeven een wedstrijd op de lijn. De plakplaatjes van de eerste honkman konden de tekortkomingen aan de zijde van Pirates niet verbergen. Aanvallend wisten de Amsterdammers geen vuist te vormen op het werpen van starter Moerbeek en reliever Sayedi. Beide werpers moesten geregeld diep in de count gaan om de ontregelde slagploeg te bedwingen. De agressieve approach van Diemer zijde wierp daarentegen gestaag zijn vruchten af. De 13-9 uitslag in Diemer voordeel vormde dan ook een juiste weergave van de verhoudingen op het veld.

Onder de bezielende leiding van beide Wouters werd er rustig op los geslagen, gescoord en gestolen. De selectie lijkt klaar voor de confrontatie met de lijstaanvoerder OVVO die steken laat vallen en wellicht een opening creëren voor de Diemers. De Haas kan weer een beroep doen op korte stop Ihno Verheul en rechtsvelder/eerste honkman/tweede honkman/werper/ouwehoer Royce Schmitz maar moet het duo Sayedi/Visser missen. De formatie uit Amsterdam kan zich geen puntverlies meer veroorloven in de aanloop naar de climax van het seizoen. Zondag 10 augustus om 15.00 zal de aftrap van dit evenement verricht worden door de bestuursvoorzitter van KPMG, direct na de persconferentie over de bemoeienissen van het bedrijf met het CBS.
© 2002-2013 hcaw.net - powered by