Over HCAW

We heten je van harte welkom bij HCAW, the place to be wanneer je van honkbal of softbal houdt. Met de grootste zorg en passie bezorgen wij jou het laatste nieuws, weetjes en trends op het gebied van honkbal en softbal. Zelf zijn wij grote fans van de diverse vormen van Baseball en hoe deze sport steeds meer populariteit wint in Nederland. We zien het belang van sport en amusement in onze maatschappij, waarbij we steeds weer nieuwe energie opdoen door het delen van passie en enthousiasme voor deze tak van sport.

Wij beseffen hoe belangrijk het is dat mensen elkaar vinden in sport en amusement wat zorgt voor een sterkere band en betere samenwerking tussen mensen. Daarom vinden wij het belangrijk onze bijdrage daarin te leveren door steeds leuke, verrassende en interesante artikelen te plaatsen omtrent de diverse vormen van honkbal en softbal. Het laatste nieuws in de competities niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld, de laatste trends, nieuws vanuit de Nederlandse clubs, je vindt het allemaal hier bij HCAW!

Wat kan je zoal verwachten van HCAW?

Regelmatig zal er een update van de nieuwsartikelen plaatsvinden zodat je steeds op de hoogte bent van het laatste honkbal en softbal nieuws. We plaatsen regelmatig artikelen over wedstijden en uitslagen en ook leggen we regelmatig een link tussen de spanning van sport en amusement.

Onze site heeft ook een educatief karakter voor diegene die totaal nieuw zijn in de baseball wereld.

Frequent zullen we artikelen plaatsen over spelregels, coaching en de verschillende teams en spelers in Nederland.

Wil je geen artikel missen en steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes dan verwijzen we je naar de inschrijving pagina voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen omtrent een van de onderwerpen of wil je ons feedback geven, maar dan gebruik van onze contactpagina.

Kortom we bedienen jou graag met de laatste informatie uit de Baseball wereld. We wensen jou veel leesplezier!