Steeds het laatste Baseball nieuws in jouw virtuele brievenbus

HCAW houdt je graag op de hoogte van de laatste slagkracht binnen de Nederlandse honkbal en softbal teams. Daarnaast vinden we het belangrijk je steeds te blijven enthousiasmeren met allerlei leuke en interesante weetjes uit de baseball wereld. Regelmatig vinden er updates plaats om ons aanbod aan sportblogs steeds verder aan te vullen met Baseball nieuws waar jouw hartje sneller van gaat kloppen! Wat dacht je van onderwerpen als:

Wie is de beste slagman of slagvrouw van het jaar?

Welke clubs slaan de meeste homeruns.

Wie is nu de koploper in het honkbal of softbal klassement?

Welke evenementen en competities kan je dit jaar weer verwachten?

Resultaten van de diverse Nederlandse honkbal en softbal clubs

Kortom veel nieuws waarbij je graag up-to-date wilt zijn!

HCAW nieuwsbrief voor de laatste nieuws updates

In ons drukke bestaan vergeten we vaak onze favoriete website in de gaten te houden. Dat is natuurlijk zeer begrijpelijk en bij HCAW ook helemaal niet nodig! Je kunt je namelijk heel eenvoudig kosteloos abonneren op onze website door het inschrijvingsformulier in te vullen. Het enige wat we nodig hebben is jouw naam en emailadres. Na het invullen van de velden en het klikken op de knop verzenden ontvangen wij vliegensvlug jouw informatie waardoor jij een email gaat ontvangen wanneer er updates op onze site plaatsvinden.

Als groot baseball fanaat wordt jij zo steeds op de hoogte gehouden van niet alleen het laatste nieuws, evenementen en competities, maar wordt jij in deze emails ook geïnformeerd over allerlei andere interesante wetenswaardigheden omtrent honkbal, softbal en andere vormen van deze sport zoals baseball5.

Nu kan jij met een gerust hart het baseball seizoen in gaan zonder dat je ook maar iets hoeft te missen!